Kategorier
Stockholm

Tårögda lingon

Näst sista dagen för Gullmars-Globenpromenaden. Synd, jag behövde den. Inget mer än latmasks hindrar mig från att fortsätta promenera, men the lazy worm is a powerful creature.

Någon eller några idioter jävlas med tunnelbanedörrarna så vi kommer sent iväg från Gullmars. Med en tajt tidtabell har föraren det lite stressigt vid Skanstull och skiljer sånär en barnvagnspytting från sin mamma när han brakar igen dörrarna. Lite som de gör vid amerikanska gränsen till Mexico.

Lider stundtals av kycklingdysfagi, åkomman uppstår ofta när kyckling står på menyn och yttrar sig i att tuggan fastnar nere i matstrupen och sitter där en god stund. Skapligt jobbigt! Raggmunken med tårögda lingon slinker ner bättre.

Mysiga dagar dessa de sista av sommarlovet 2019. Gosiga ungar och jag slussar ner några nybörjarfamiljer till sina inskolningssamtal och passar på att presentera mig för våra nya förskoleklassmåttingar. Lyckas byta lösenord via skol-PC:n. Till vilken nytta, kan man fråga sig. Jag använder inte den manicken om jag inte är absolut tvungen.

https://lightthroughrain.tumblr.com/post/187007107354/s0irenic-promenade-architecture-by-tadao-ando
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

7 svar på ”Tårögda lingon”

Nu blev jag sugen på raggmunk med rårörda lingon. Måste skaffa. Få se om jag åker till din utställning, det har bara varit läkare och apotekare som snott mina pengar denna månad, trist.

Jag kommer nog att dra ändå för det är Nytorgsfest, jag gillar kvarteren. PA Fogelströms kvarter som jag håller på att utforska. Det är ok om jag skulle se din alster på nåt plank.

Stängt för kommentering.