Kategorier
Stockholm

Regnperiod

Kvällsdramatik i förorten först en rejäl regnskur sen en väldigt intim polishelikopter och ett blåljusfordon på uppenbarlig jakt efter någon eller några. Helikoptern brakade runt en god stund innan den till sist drog iväg. Lite svårt att somna efter allt oväsen.

Åker in till Planket strax före lunch. Skönt att slippa stå en heldag vid sina egna bilder utan bara kolla in andras och sen dra när det passar. Lite spännande att se om de fixat upp Tommis bilder som de lovat. Och nu har jag tid att prata med andra fotografer om deras bilder.

Det ska börja regna klockan 13 och hålla på till klockan 02. No mercy! Packar ner både paraply och regnponcho och skänker en tanke åt de stackare som ställer ut på Planket i dag.

Först ska jag mysa hemma med disk och städ, och betala räkningar. Hänga tillbaka mina Planketbilder på väggen. Det blir fint det. Kanske till och med slå till på en ny MacBook.

Ett gäng alldeles för normala bilder i denna bloggpost. Man ser ju vad det är! Men strax är jag tillbaka till det obegripliga, var lugna.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Regnperiod”

Jo jag hörde också helikopterdundrandet! Just som det börjat störtregna.

Kul på plank, ja det är ju synd det ska regna, när jag tänkte gå till bokbordet och passera Nytorget. Ja, man ser ibland vad du fotat, din gatukonst är ju väldigt realistisk. Men blev Warhol miljardär på multikonst av Monroe och Taylor och Brillo-askar är det väl större chans att du blir det på att fånga det vackra i döda ting.

Stängt för kommentering.