Kategorier
Stockholm

Adapterar

Asså, alla dessa adaptrar. Var ska jag förvara dem så de inte försvinner? Det gäller att adaptera till en ny verklighet.

Installerar Creative Cloud och Office 350 på nya MacBooken utan problem. Ska sen försöka flytta över allt av värde från den gamla MBP:n till den nya eller till iMacen och det är ett jobb, det. Och jag skulle behöva dyka djupt i mitt bildbibliotek igen.

Min favoritbild från plankethelgen. Gillar särskilt registreringsskylten. Kl 8 i går la jag upp den på mina respektive sajter där jag publicerar bilder för att se var den går bäst. Mina åsikter om en bra bild brukar sällan delas av världssamfundet, så det blir spännande.
Ett dygn senare: 19 likes på Tumblr, 22 faves på Flickr, gillas av 16 på Instagram och 36 som mest på Facebook, i gruppen Fuji X fotografi i Sverige.

Anders Lindberg, Aftonbladet, om att Moderaterna vill utreda slöjförbud i skolan

Det bästa vore om Moderaterna helt enkelt drar tillbaka sitt förslag. Sverige behöver inte mer symbolpolitik utan snarare en uppslutning kring de värden som gör oss till världens modernaste land. Där ingår religionsfriheten, och det ska vi vara väldigt tacksamma mot tidigare generationer för.

Har så smått börjat läsa Man Rays självbiografi. Lite pladdrig, om ni frågar mig. Men den ska nog gå att tugga i sig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Adapterar”

Låter bra! Liljevalchs! Glöm inte! Vad ska religionsfrihet vara till för om den ska tummas på. De kommer aldrig att få gehör för detta påhitt.

Ska kolla sista datumet för Liljevalchs, så jag vet hur mkt tid jag har på mig. Måste ha lust att leta bilder.
Religionsfrihet, pressfrihet mm är ett minne blott när M och SD får majoritet i riksdagen och dit är det inte så jättelångt. Särskilt som S numer är ett marknadsliberalt parti.

Stängt för kommentering.