Kategorier
Stockholm

Mirakel i Borås

Ägnar sen söndagen mest åt läsning av Man Rays självbiografi. Han namedroppar Lee Miller, Hemingway, Pound, Picabia, Breton, Matisse med flera, men ännu ingen Dora Maar.

Kikar lite på hotell i New York, men det är lite meningslöst utan mitt ressällskap. Kan ju inte boka något utan deras medgivande.

Ett exempel på obegriplighet, till en kommande bok/utställning. Eventuellt.

Kollar på Elfsborg-AIK med ett öga medan jag fixar en powerpoint om Joan Miró till kommande veckas bildpass. Stänger av när AIK tar ledningen och hoppas på ett mirakel. Och miraklet inträffar, Elfsborg kvitterar. Att Gnaget gnäller över en utebliven straff är ännu bättre, de har fått några tveksamma med sig.

Det blir mer fysiskt utrymme för böcker när jag gått pension och kan slänga allt pedagogiskt jag sparat. Det blir dock mindre ekonomiskt utrymme.

En del saker löser sig när man har lite tid att rota runt lite. Behöver byta armband på mitt armbandsur och har haft problem med kvaliteten på de senaste två. Nu hittar jag en gammal klocka med ett stålarmband som verkar vara av det hållbara slaget. Nu behöver jag bara hitta en urmakare som kan byta åt mig, det kan de inte nere i centrum.

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/188022186808/paolo-streito-1264-sabine-weiss-marchande-de

4 svar på ”Mirakel i Borås”

Stängt för kommentering.