Kategorier
Stockholm

After work-vernissage

Kliver av vid Berwaldhallen efter att ha lämnat jobbet en halvtimme tidigare. Deltar strax i vernissage av Eva-Teréz Gölins utställning ”For the want of more” på Galleri Duerr. Stor underjordisk lokal och rätt häftig hängning med bilder hängande från taket i mitten av det största rummet. När jag lämnar försöker en pojke blåsa ut en av marschallerna, utan framgång.

Hemma i förorten går jag bakom f d Boo sjukhus. Mängder av byggavfall och växtdito samlat i big bags kantar min väg och när jag kommer till hörnet tänds Friskis & Svettis skylt rakt i nyllet på mig.

Ensam med klassen i dag också. Man får slita men det går ändå skapligt.

I kväll har jag ett evenemang att gå på men det börjar kl 21 och det är i senaste laget för en gamling. Skulle gärna bevista det, det är min musikerkollega som spelar live på Riche.

2 svar på ”After work-vernissage”

Det rör sig alltid runt Matti, jag trött efter 8 timmar i Kista. Trevlig vecka! Vilken dag är det?

Stängt för kommentering.