Kategorier
Stockholm

Svampdags

Packar för svampexkursion till Tyresta, typ matsäck och nåt att plocka i. Det ska börja regna först vid tvåblecket och är det bara lite duggregn så får det gå ändå, om vi fortfarande är ute då. Har ju min regnponcho som förstärkning. Hittar en jacka jag köpte i New York, på No Relation Vintage, tar kanske den på mig. Den ser inte klok ut men det behöver den inte göra i svampskogen, Lite jobbigare kan det bli med kamerautrustningen om det är för fuktigt.

Överlevde fyra dagar som ensam pedagog bland 27 tvåor, sista dagen var till och med bra. Och jag sov bra och drömrikt på nätterna.

Bilden kan föreställa undertecknad efter en dag i svampskogen, jag vet inte.

Hade ställt klockan på 8 men vaknar strax efter kl 6, det interna uret bestämde. Får ta en redig tupplur efter utflykten istället. Sen kanske man orkar med Malta-Sverige i EM-kvalet kl 21.

4 svar på ”Svampdags”

Det ser mer ut som du ser upp mot stjärnorna efter svampskogen, en reaktion då du gått och kollat ner i mossan hela dagen. Hoppas det blir korgen full i Tyresta.

Jag lärde mig ett snabbRENSknep, med det tog ett par t´dagar till färdiga svamppajer. Man får offra sig om man ramlar över dem.

Stängt för kommentering.