Kategorier
Stockholm

”Stör ej”

Jag har ju mina fasta menyer när jag är utrikes. I New York blev det till cirka 80% Shepherd´s pie, här i Berlin blir det oftast schnitzel. Så blev det även i går kväll på Sophieneck, nersköljt med, för ovanlighetens skull, en Störtebeker bernsteinwieze.

Fick med denna sena tur-och-returpromenad ihop 15 000 steg. Antar att det är nyttigt. Och kanske var det även ett abend-teuer.

Torsdag och nästsista dagen för den här gången. Är redan nöjd med utfallet, tycker jag får med mig hem ett skapligt antal godtagbara bilder.

Frukost och sen ut med ”stör ej-lappen” på dörrhandtaget. Det är en ynka plusgrad ute. Ska sen bestämma vart jag ska styra kosan i dag.

4 svar på ””Stör ej””

Hej Matti. Jag får mina minnesbilder från Berlin där vi sågs första gången. Fint möte. Första bilden är spännande o färgstark. Den ger bildeko från alla dessa mötesplatser som Berlin har. Bra spännande som alltid med Dina starka bilder Mattie.! HÄLSNINGAR GÖRAN

Då var det februari, vill jag minnas. Mörkt och en smula kallt. Kyligt är det nu i slutet av oktober också. Man får gå sig varm. Tack för kommentaren, Göran!

Stängt för kommentering.