Kategorier
Stockholm

Daybreak

Dags att släpa sig upp klockan sex igen. Kan sova längre men jag gillar att vara på plats när eleverna kommer på morgonen.

Mitt svenska favoritlag vann Allsvenskan och nu är mitt engelska favoritlag Liverpool på väg att ta hem Premier league. Det är många matcher kvar men efter hemmavinsten mot toppkonkurrenten Manchester City lede Pool med 8 poäng före närmaste lag.

Netflix lockar med filmen Daybreak: ”En slapp tonåring gör det bästa av tillvaron i ett postapokalyptiskt LA, där han söker sin drömtjej samtidigt som han försöker överlista levande döda och brutala gäng.”

Använder min MacBook på jobbet. Faktum är att den fungerar bättre än de PC-laptops skolan tillhandahåller. Nackdelen är att jag riskerar att glömma någon adapter eller som nu, glömma laddaren på jobbet. Hoppas jag, för den låg inte i jobbryggan när jag kom hem.

Behöver nog fixa nya glasögon. De jag har känns inte bra längre, eller om det är bytet från linserna som är där ena är för läsning och andra för längre håll som gör att jag oftast får en svag huvudvärk efter glasögonanvändningen. Ska beställa nya linser i veckan och får diskutera det hela då.

2 svar på ”Daybreak”

Stängt för kommentering.