Kategorier
Stockholm

Paketstrul före jul

Brrr i går, plusgrader i dag.

Körde näsolja och koksalt i snoken, långsam effekt. Sov lite risigt därför.

Får sms från Bring, min mikro finns att hämta på Björknäs spel och service. Går in på nämnda ställe, köar i tio minuter bara för att bli hänvisad till ingången bredvid, som är samla jävla utlämningsställe. Köar och får sen vänta medan de letar efter mitt paket. UTAN ATT HITTA DET! ”Kontakta Bring”, tycker de. Och Brings telefontid upphör en timme innan jag hinner hem, mejlar. Avgå alla, alternativt utrota varenda jävel!

Halt och livsfarligt, sätter nästan en rova.

”Skolsegregationen i Göteborg ökar varje år och mönstret är tydligt: Familjens utbildningsbakgrund spelar allt större roll för barnens resultat. I Göteborgs utsatta områden är skolresultaten lägst”(…)”De som inte klarar skolan löper högre risk att hamna i kriminalitet; Socialstyrelsen räknar med 8-10 gånger större risk. Denna koppling har både polis och socialsekreterare debatterat trygghet i medier den sista tiden, och alla drar samma slutsats: Får barnen inte förutsättningar att klara skolan är fler poliser ett slag i luften”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Paketstrul före jul”

Aj, då! Hoppas det går bra, Varit hos syrran i Uppsala! Mude! (hittar inte prickarna på tangentbordet=

Stängt för kommentering.