Kategorier
Stockholm

12.21 Olympiastadion

Håller mig vaken under bussresan in och förundras över det massiva vägarbete som pågår runt mitt förortscentrum. Har ingen aning om hur det kommer att bli när det är klart, vet bara att det hållit på ett bra tag och kommer att fortsätta ett bra tag till. Och under min promenad till morgonbusshållplatsen konstaterar jag att ett dubbelt parkeringsdäck jämnas med marken. Vad kommer istället? Undringarna inför det nya stannar inte där, för på Folkungagatan 124 förbereds en lokal för ett nytt innehåll.

Åsså ere jullov! Ganska många elever väntas komma i dag, betydligt färre på måndag och resten av jullovet.

Ett par Kevin Costner-rullar poppar upp bakom varsitt öra nånstans, the Postman – budbäraren heter väl den ena, i den andra har han gälar. Waterworld googlar jag mig fram till. Undrar om de går att hitta typ på Netflix?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019