Kategorier
Stockholm

Blått och vitt skräp

Bloggstatistiken för den gång veckan rasade rejält så jag måste göra nånting riktigt bra, åtminstone unikt. Jag vill se det vackra i det fula. Som i dagens bild, lite skräp på vägen där jag föll för det oskyldigt blå, och för kompositionen. Mina bilder är kanske inte alltid så mycket fotografi utan mer måleri med kameran. Contemporary art, typ. Följer mycket sånt på Tumblr, som nog är min favoritsajt. Särskilt sen de rensat ut porren. Och där begravs inte ens bilder efter nån timme, som de gör på till exempel Instagram, utan de poppar upp igen när någon rebloggar dem.

Tar mig an mitt bildarkiv igen för att hitta guldkorn till Göteborg och till Kista. Ett digert arbete! Satt i drygt fyra timmar, är inte färdig än.

Årets kortaste dag yras det om här och var, man avser vintersolståndet. Politiskt står vi inför den längsta natten sen Nazityskland föll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019

2 svar på ”Blått och vitt skräp”

”Mina bilder är kanske inte alltid så mycket fotografi utan mer måleri med kameran. Contemporary art, typ.” Well said!

Stängt för kommentering.