Kategorier
Stockholm

Juldag?

Avslutar julafton tillsammans med Netflix och rullen ”Mission Impossible – The Fallout”. Behöver lite action efter en stillsam innedag.

Juldag i dag, kanske dags att julstäda? Vad vet jag vad håg och lust leder mig. Frukost först. Är lite bildtrött efter många timmar i bildarkivet. Kan bli någon film.

Ännu en bild som jag gillar mycket, men som kanske är för abstrakt för många. Hinner göra den precis innan bussen kom.

”Höj lönerna för låginkomsttagare, se till att man kan visa att man är hbtq, jude, same, rom, svart, brun, muslim eller nåt annat. Se till att kvinnor har rätt till sina egna kroppar, gör samhället mer jämställt, utvisa inte barn till farliga länder, uppfostra män till att få visa känslor, se till att skattepengar inte flyr till andra länder, förbättra vård, skola och omsorg. 

Skapa en så stark trygghet som möjligt för så många som möjligt under åtminstone ett par generationer och vips, Sverigedemokraterna kommer inte behöva kämpa lika hårt längre för att assimilera befolkningen.

Fast egentligen är det ett uselt förslag till Sverigedemokraterna att verka för trygghet och jämställdhet – för den dagen svensken inte längre är rädd, kommer deras parti vara tillbaka till den organisation den var på 90-talet. Stålhättor, hakkors och ett par hundra rakade skallar.


Simon Vinokur, initiativtagare till Integrationssegling

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2019