Kategorier
Stockholm

Simma lugnt

Träffar en gammal lagkamrat från fotbollen på Skanstulls T, Uffe J. Det var decennier sen senast.

Filmtajm på jullovsfritids, först Pettson och Findus, sen första tredjedelen av Sune i fjällen och till sist mitten fjärdedelen av Sune i Grekland. Pettson och Sune hade det gemensamt att de inte kunde simma. Men när det verkligen gällde, kunde de. Pettson räddade sin katt, för Sune handlade det om kärlek. Viktig iakttagelse, eller hur?!

Såg bilden på Patti Smith nedan, där hon står på en balkong ovanför en New York-gata. Tycker mig känna igen miljön och gissar att hon är på Chelsea hotel, 23d Street, och huset borta i hörnet är samma som i min bild nedan. Coolt va? Jag bor ibland på Chelsea Savoy som ligger snett mittemot Amazing brows-kåken.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Simma lugnt”

Stängt för kommentering.