Kategorier
Stockholm

Förtida död

Tar en omväg förbi paketutlämningen på Björknäs Dream Icecream för att plocka upp en läsplatta på vilken jag fortsättningsvis ska läsa min dagliga tidning, för att inte belasta klimatet.

Ur ovanstående publikation hämtar jag uppgiften att ny forskning visar att människor med låga inkomster inte äter tillräckligt bra löper 10-37 % högre risk att dö i förtid. Får ta och testa det argumentet vid nästa lönesamtal.

Inget evenemang i kväll, det jag var intresserad av pågår i Örebro. I morgon kan det bli finnissagen av ”Fjellis” Café Bellman-utställning, Slussen mon amour.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

5 svar på ”Förtida död”

Det ska förvisso inte hållas för helt otroligt, att också Luke Hegelius, fotograf, gentleman, estradör, ärar finnisaget med ett besök, så att säga i köttet, lekamligen.

Låt oss icke tvivla, och heller aldrig tveka om, att malten stå i centrum, foci, för morgondagens rendez vouz. Lyss till det mäktiga ljudet av mitt valthorn, som förkunna min ankomst! Bäva inför dess grundläggande basfrekvenser!

Vibrationerna från ditt valthorn får mitt malthorn att skumma. Mitt fredagsfarväl av platsen för mitt uppehålls förtjänande sker redan kl 16, kan och bör tilläggas enär det kan få konsekvenser.

Stängt för kommentering.