Kategorier
Stockholm

Kvinna i tågfönster

Köpte A2 och A3 papper efter jobbet, s:a 2008:-. Ingen billig hobby man håller på med. När jag kommer hem ser jag på min väckarklocka respektive mikrons digitala ur att det varit strömavbrott. Hörde några ungdomar prata om det på hembussen men visste inte att det drabbade mig under min frånvaro från hemmet.

Hade bild med treorna i går. Temat var hus och byggnader och jag visade som vanligt ett antal exempel av konstnärer som Paul Klee, Marc Chagall, Kandinsky och Olle Olsson Hagalund. Eleverna är pigga på att kommentera vad de ser i bilderna och själva skapandet får ibland mindre tid än jag tänkt mig. Det är kul hur en del elever kommer till mig under arbetets gång och vill diskutera hur de ska fortsätta med sin bild.

Kvinna i tågfönster.

Borde ta mig an magasinet/katalogen men har inte riktigt lusten. Och det ska vara kul när jag håller på med det kreativa, annars får det vara!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Kvinna i tågfönster”

Stängt för kommentering.