Kategorier
Stockholm

Damn, damn, dubbeldamn

Kan inte hitta min laserpekare. Den borde ligga i min rygga men det gör den inte. Damn! Och vad min datorskärm visar motsvaras inte i vad men skrivare printar. Får slösa dyrbara papper innan jag får till det okej. Dubbeldamn!

Första natten utan nässpray på länge. Jisses! Och jag sov så djupt att jag inte märkte att jag fått sendraget Orvar i höger fot och stortå.

Morgonbussen är fyra minuter sen, föraren måste ha startat för sent för det är få hållplatser innan och det är inte många som klivit på som kan ha sinkat. I dag är det Londonviadukten som inte får nåt stopp, ingen ska av men det brukar vara en och annan som vill på. Ett par kvinnor rusar av och bort när vi stannar på Skanstull, sannolikt drabbade av förseningen. Jag missar min tunnelbana men har som alltid marginal för slika kalamiteter.

Unnar mig ett torsdags-AW efter att ha inhandlat en färgpatron. Sen bevistar jag Simon Johanssons boksignering på Konst-ig. Skakar tass med snubben och tar ett par muggar vitt. Jeremiah Lacrosse har anslutit. 
Det är väl nån bugg.

Ställer återigen frågan om de dubbla priserna för en plastkasse på Coop. De unga anställda har ingen susning: ”Det är väl nån bugg!”

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020