Kategorier
Stockholm

Hjärta

Fantastiskt skönt med helg och att få sova ut. Och samtidigt som coronaviruset sprider sig runt vårt klot har jag nu klarat tre nätter utan nässprej. Sannerligen säger jag eder, olika falla ödets lotter.

Lyckades genomföra en individuell fotografering av mina elever till ett bildprojekt där de ska flyga luftballong över någon av dem vald sevärdhet, typ Eiffeltornet, Big Ben, Golden Gate-bron med flera.

Helg alltså och en del måste, som disk, tvätt och blomvattning. Ute regnar det så det är okej med en innedag. Regn som borde varit snö. Sen lär det bli fortsatt bildjobb.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Hjärta”

Vackert hjärta som speciellt mina barnbarns moster skulle gilla. God helg! En ny dag på F&S för att lindra artrosen. Snart blir det Göteborg för dig,för mig bokcirkel på Strindbergs Blå Tornet.

Stängt för kommentering.