Kategorier
Stockholm

Grandet i det egna ögat

Råkar kolla hur bloggen ser ut utifrån. Förjävligt! Allt har hamnat till vänster och texten går tvärs över hela sidan. Vaf–?! Eller är det bara när jag kollar själv, kanske? Hur ser det ut för er?

Då mina elever stundtals ger mig gråa hår, knallar jag över till Klippoteket och får det åtgärdat. Till pensionärspris! De pengar jag sparade här la jag genast på ett tvåpack semlor, för jag satt ju faktiskt fint i frisörstolen.

Per Svensson, DN

Varför hatar diktaturerna och fundamentalisterna böcker? För att böcker bär vittne om att en annan värld har funnits och kan finnas.

Efter protesterna mot ett nytt, guldpläterat Nobelsmuseum på Blasieholmen har nu Nobelstiftelsen efter diskussioner med Stockholms stad lagt fram ett nytt förslag: Slussen. Det kommer ligga mellan Birkaterminalen och Slussen som en del av överdäckningen av Stadsgårdsleden. Jaha ja.

Det tar en halv dag att samla krafterna efter arbetsveckan, att orka lyfta blicken och skåda framåt. Ser att nästa lördag är fullspäckad, med dubbla vernissage och kamratträff. Betyder kanske att jag ska försöka få saker gjorda denna helg.

Sakta, sakta betar jag av helglistan.

Den här bilden tycker jag brett bra exempel på ”fill the frame”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Grandet i det egna ögat”

Nej, hos mig ligger texten i en centrerad spalt, jättesnyggt och prydligt. Inge oro i onödan!

Hej, Nitsvan. Jag heter Nitsvan Jesobot. Jag är ny här. Du säger till mig om texten? På min datormaskin texten är Rund. Som Mandala Jag läser från utkanten till in i Mandala. Det går bra. Är okej tack!

Stängt för kommentering.