Kategorier
Stockholm

Konstantinopels fall

På kvällen i går kom lusten över mig att åka in och göra bilder i dag, söndag. Tänker mig en repa runt Slussen, via Fotografiska. Vill testa mitt medlemskort så det är tip-top i New York och Fotografiska där.

Men… det blev ju regn och rusk så jag kollade på Netflix och Konstantinopels fall 1453. Hade taskig koll på det, måste jag erkänna. Och både Slussen och Fotografiska lär finnas kvar även om det förra dagligen skiftar skepnad. Nackdelen med ett par timmars nonstop-TV-tittande är att jag får huvudvärk av det.

Kikar på mina magazineproblem och ser om jag kommer på nåt nytt sätt att tackla eländet. Byter från InDesign version 2019 till 2020 och det ser inledningsvis lovande ut. Bara det att där har jag inte Blurb Bookcreator som plug-in. Letar efter plug-inen. ”Uppdatering misslyckades. Du är förmodligen offline.” påstår min osolidariska dator när jag vill spara den senast skrivna texten. Kan inte logga in på blurb.com heller. Yippee-ki aye, things are going my way. Kollar Fotoklok, deras billigaste alternativ kostar 199:-, att jämföra med Blurbs €4,30 . Tillbaka till Blurb, testade en bakväg, att ladda upp pdf på via deras sida. Nix, stod bara och snurrade.

Hittar BlurbBookCreator plug in och när jag klickar på den öppnas InD 2020, men jag ser inte plug in-en nånstans. Jag tror jag blir tokig!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Konstantinopels fall”

Stängt för kommentering.