Kategorier
Stockholm

Dennis släpper väder

Stadsgården avstängd på grund av anläggnings- med mera arbete inför ankomsten av den gyllene bron. Kan innebära att det är tjockt med bilar på Folkungagatan och då får ju min buss svårt att komma fram. Förhoppningsvis är jag ute före de värsta köerna.

Kommer på att jag har ont om visitkort så jag printade ett gäng såna också. Nu hoppas jag bara att Blurb levererar som de lovat, på onsdag. Sen är jag nog klar med förberedelserna. Men det vore kul om jag kunde klämma ur mig nån text till utställningen, men jag är usel på det numera.

Fortsätta blåsa storm ska det göra också. Man får hålla i den hatt man inte bär. Dennis the menade är inte att leka med.

Provade att koppla samman min MacBook med min Samsung smart-TV och det gick rätt bra. Jag fick upp macens skärm på teven genom att gå in i inställningar/bildskärm och markera min teve där. Bäst gick det när jag drog ut sladden, då funkade det helt utan skavanker. Funderar på om Kista-bildvisaningen kanske gör sig bäst som power point. Nån som har erfarenhet eller synpunkter på det? Får ha en USB-sticka som back-up.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Dennis släpper väder”

Stängt för kommentering.