Kategorier
Stockholm

Hoppla!

Tråkiga nyheter. ”I sommar startar rivningen av södra Snösätra. Hittills har det inte varit helt spikat när markarbetena skulle dra igång. Den årliga graffitifesten Spring Beast kommer ändå att genomföras som planerat i maj, enligt Denise Silveti Bustillos.”

”Åhöst är öst och väst är väst och aldrig mötas de två”, men jag åker mellan dem ändå. (Ibland är jag poet, liksom Kipling).

Får lite sovmorgon på köpet, har ställt mobilalarmet på kl 8. Funderade ett tag på att leta upp de där små röda plupparna man kletar dit under sina verk när man sålt dem. Men dels vet jag inte var jag har dem och för det andra vore det ju lite att jinxa.

Hoppla! Nu kör vi!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Hoppla!”

God Lycka på resan. Själv ska jag en vända hem till Orminge. Mest i stan i en månad, passar på.

Stängt för kommentering.