Kategorier
Stockholm

Finito Gbg

Slukar en guleböj innan jag går bananas bland affischerna. Likt i Berlin sitter affischerna här lager på lager, det är främst reklam för olika kulturevenemang. Vad jag förstod av en vernissagebesökare ska huset rivas vilket förmodligen är anledningen till att det ser ut som det gör.

Hörde också talas om Järntorget och då det ligger 200 m bort tar jag en titt. Hittar just inget där. Tar Östra Hagagatan österut och bland nerblåsta och blöta affischer gör jag ett par fynd som värmer mitt skräpsamlande hjärta. Passerar Ullevi, rundar Trädgårdsföreningen och hamnar till min förvåning inom synhåll för Centralstationen. Och bakom nästa gathörn ser jag mitt hotell. Laddar upp dagens bildskörd och lägger mig sen nöjd att vila en halvtimme innan utcheck.

Tar en dagens på Metropolitain på Centralstation. Tre timmar kvar innan tåget rullar i väg. En semla slinker ner med hjälp av kaffe. Spelar bort sista timmen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020