Kategorier
Stockholm

Hamstring

Folk hamstrar käk inför Corona-undergången. Själv har jag en burk gulaschsoppa och ett öppnat paket havregryn. Annars förknippar jag hamstring mest med en muskel. ”Hur man än vänder sig har man hamstring bak.”

Har lyckats slarva bort favoritmössa nummer två. Jag brukar verkligen inte slarva bort saker och har därför ingen aning om hur det kan ha gått till och var det kan ha skett.

Människoälskarna förnekar sig inte:

Pia Mellin, Aftonbladet 2/3 2020.

”Varje dag tvingas 44 000 personer lämna sina hem och ge sig ut på flykt. Vi talar om ohyggliga tragedier, men Ulf Kristersson och Tobias Billström (M) tror att det är roligt och leker maskerad.
Jag är ledsen Ulf Kristersson och Tobias Billström, men det här handlar inte om er. Det handlar om människor som inte har tillräckligt med kläder på kroppen, inte har mat i magen och kanske aldrig mer kommer att ha ett eget tak över huvudet.
Att inte ge uttryck för det är okänsligt. Att självmant framställa sig som en toppridande regelslav till gränspolis, som Billström och Kristersson gör, hör möjligen hemma i maskerader. Men inte i verkligheten. Att uppföra sig så är på gränsen till sinnessvagt.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020