Kategorier
Stockholm

Fullmåne på måndag

Betar av hushållssysslorna, petar in bilder i PP:n, hittar en saknad bild men saknar en fortfarande, killade sen ett gäng älsklingar ändå.

Åker så till Timmermansgården där fotoklubben Avtrycket har utställning denna helg och jag brukar besöka deras vernissage. Bunkrar upp på Blå Dörren med älgfärsbullar med potatismos och Månhorns IPA. Min favvorätt, skomakarlåda, hade utgått tillsammans med resten av den gamla menyn. Personalen går runt och snackar med varandra: ”Fullmåne på måndag!” Jaha?

Funderar på om jag skulle vilja vara med i en fotoklubb, och ingen har nånsin frågat. Vi hade några trevliga sittningar på Fotografiska fordom där vi visade varandra våra bilder och fick lite bildkritik. Det var Mackan som arrangerade det, nu har det sen länge runnit ut i sanden. Men fotoklubb, tveksam. Däremot kanske en work shop, typ How long is now – ett porträtt av Berlin, 4-dagars kurs med Hannah Goldstein i Berlin. Vet inte om hon kör den i år.

Sista helgen för min utställning i Göteborg. Associerar till dadaisterna som körde sina antisuccéer, föreställningar/performances som gick ut på att vara så usla att de provocerade publiken att kasta ruttna tomater på dem.

På Bengt Ekehjelmsgatan är trottoaren avspärrad nedanför ett hus där ytlagret trillat ner, puts väck, typ.

Saknar ett utropstecken till på torsdag.

Hinner med ännu en vernissage, det fjärde på tre dagar, på Galleri Rääf ställer Krister Kern ut målningar ”Bortom”. Kul med dessa distanserade namn på utställningar, Pentti SammalahtiDistant land, Marcus JenemarkNot far from here och nu Bortom. Min nästa utställning kommer heta Åt hotaheiti.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Fullmåne på måndag”

I Sture Dahlströms ”Den store Blondino” öses hinkar med ångande urin över en missförstående teaterpublik. Du kunde kanske gå d e n vägen?

Stängt för kommentering.