Kategorier
Stockholm

Göra påsen

Fan va cool man är, när jag tar tempen kommer jag precis över 36°! Klarade hela gårdagen utan treo men mådde inget vidare på kvällen.

I hallen står sen drygt tjugo år en motionscykel. Den var tänkt att ersätta alla joggingrundor jag upphörde med när det började gnissla i höfter, vrister och knän. Men det är ju så satans tråkigt att sitta och göra påsen (autocorrect igen, vet inte vad det skulle stå egentligen). Har kanske skakat ihop två timmars cykling på alla de här åren. Nu åker den i grovsoporna!

Läser en text av Jesse Malin i The Rolling Stone: ”The Dark Beauty, Spirit, and Wild Energy’ of Shane MacGowan and the Pogues”. Fin hyllningsartikel.

Idrottsklubbarnas ekonomi tar ordentligt med stryk när det inte finns några intäkter i sikte på obestämd tid. Förbudet mot folksamlingar större än 499 personer slår hårt. Man kan väl luckra upp förbudet genom att låta publiken sitta på de olika läktarsektionerna med 499 pers på varje? Och släppa ut dem i omgångar. Fullsatt lär det inte kunna bli, men åtskilliga tusen kommer på det här sättet in på till exempel Tele 2.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Göra påsen”

Det var det dummaste jag har hört. Motionscykel i grovsoporna! Ta in den i vardagsrummet och cykla för livet, vet jag. Önskar jag hade en, jag som inte kan gå på gym ny för min artros. Bekymmersamt. Kan jag få vara grovsoprummet?

Stängt för kommentering.