Kategorier
Stockholm

Quelle shit!

Quelle shit! Ingen treo på två dagar, nu. Ungefär lika länge har jag mått piss. Den kalla kalkonen är tuff! En halvtimme in på måndagen håller det inte längre, huvudvärken blir för svår. Och med snoken full avnässprej och hjärncellerna mjukt inlindade i acetylsalicylsyra somnar jag bra för en stund. Två timmar senare känns det tjyvens igen och jag fyller på med lite paracetamol som en annan Michael Jackson. När jag vaknar strax före kl 8 känns det bra. Anar dock att det inte kommer hålla.

På fredag måste jag vara tillbaka, annars krävs läkarintyg. Hur får man tag på det i coronatider? Får mejla 1177 respektive VC och fråga. Å andra sidan hinner de kanske stänga skolan tills dess. Ska mejla min rektor också. Men jag vill ju inte gå på sjuklön månaden ut heller. Quelle shit!

Funderar, hade jag tur som hann genomföra min utställning i Gbg, eller var det ren otur att den inte blev inställd? Då hade jag sparat ett antal tusenlappar. Och andra sidan kom jag hem med en handfull finfina ripped. Äsch, what will be will be.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Quelle shit!”

Nä, jag ska ju inte behöva droga mig med otrivin och acetylsalicylsyra för att orka jobba. Och jag FÅR inte jobba om jag är förkyld.

Stängt för kommentering.