Kategorier
Stockholm

Rörande ärende

Nu har jag till sist lyckats läsa ut en bok, Svenskarna och deras fäder de senaste 11 000 åren av Karin Bojs och Peter Sjölund. Viktig läsning i dessa SD-tider om varifrån vi kommer, baserat på DNA-studier. Och det ska tydligen vara fakta och inte fiktion om jag ska orka läsa en hel bok.

Det blir en utflykt även i dag. Behöver gå ner och köpa djupfrysta hallon, är inne på sista paketet. Postar samtidigt ett rör med en bild i till årets första och hittills enda köpare.

Fick för mig att kontakta Postnord igen angående mitt paket som skulle komma till Coop, Orminge C, ett par arbetsdagar efter mitt första samtal. Det samtalet ägde rum 12 mars. Det nya beskedet är att de spårat paketet och att normal leveranstid är, gissa, ”1-2 vardagar”. Väljer att chatta med deras kundtjänst via sms istället för att dröja i telefonkö som nummer 28. Skickar en fråga och på den vägen är det.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Rörande ärende”

Stängt för kommentering.