Kategorier
Stockholm

Det är över

Blir så uppringd av dr Jahan på Boo vårdcentral, som upplyser mig att jag kan stanna hemma tre veckor utan läkarintyg. Ny regel sent går. Men hon såg heller inget hinder för att jag kan gå tillbaka till jobbet på måndag. Och så blir det sannolikt, om inget akut inträffar under helgen. Hemmavistelsen är över!

När man går hem så poppar det då och då upp idéer och uppslag. Jag kom till exempel på att jag skulle kolla mitt Canon 50 mm/1,2 med Fringer-adapter på min Fuji och det går utmärkt. Däremot verkar det inte fungera på mina Canon zoom-gluggar, 16-55 mm, 80-200 mm respektive 100-400 mm, vilket jag hoppats. Hade varit bra med ett längre tele.

”När coronaviruset nu sprider sig i Stockholm så rustar sjukvården med fältsjukhus. Militären, MSB, Socialstyrelsen, Röda Korset med flera hjälper till. De blågröna säljer sjukhus.” (Bromma sjukhus).

Får meddelande från polisen, ”ditt pass finns att hämta”. Så det blir en utflykt in till Corona City. Passar på att köpa bokstavsmallar/-schabloner, för det tycker jag att jag behöver.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020