Kategorier
Stockholm

Ny bok P G

Har läst Fotosidan magasin och f, den senare vinner med 10-2 eller nåt. Å andra sidan tävlar de ju inte på lika villkor, Fotosidan magasin handlar ju mycket om produkter och publicerar många läsarbilder. f har intressanta artiklar om olika fotografer och utställningar. Uppskattade särskilt artikeln om Mikael Olsson.

Sommartiden inleds med lätt huvudvärk men det är inte fullt lika täppt i näsan. Man får som vanligt glädjas åt det lilla.

Kan bli lite plågsamt att slita sig upp ur sängvärmen och via coronatransport ta sig till jobbet. Kommer föreslå att vi även går till, och inte bara från, simskolan, för att slippa utsätta oss för pendlarnas eventuella droppsmittor. Läser att på måndag kommer råd från Folkmyndigheten om lokaltrafiken, kl 14 brukar det vara. Blirs pännande!

Strax före klockan 20 var jag färdig med min abstrakta bok. Nu återstår att ge utkastet lite tid samt att fila på omslaget, om jag ska ha någon text på den invikta flärpen. Tyvärr blir den lika dyr som mina tidigare böcker. Ändå deletade jag fyra darlings, de var inte abstrakta nog.

Tror det blir snyggt med vitt som bakgrundsfärg, istället för svart.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Ny bok P G”

SNYGGT JOBBAT, med boken! PUBLICERA DEN! Det finns många olika förlag,du kan få lägga en slant, men bättre att kunna sälja och inte bara du som tittar i den.

Stängt för kommentering.