Kategorier
Stockholm

Smell the horse

Har ett eller två magazine i piplinan också men jag är ju lustdriven så vi får se när jag känner för att färdigställa dem.

Lyckas efter många försök klura ut hur blixten funkar på lillkameran. Jisses! Däremot får jag det inte att funka med den lösa blixten till systemkamerorna. Å andra sidan föredrar jag alltid naturligt ljus.

Intressant i DN i går:

”Mina egna empiriska studier tyder på att män över 40 generellt föredrar bröst, medan de under 40 alltid väljer rumpa”, skriver Greta Thurfjell, DN.

Viktigt att ha i minnet i coronatider!

Undrar om min tandläkare duckar under coronamannens svepande lie, eller kanske jobbar han hemifrån?

Pelle Seth skriver på fejan:


För några år sen var jag tillsammans med några vänner involverad i ett projekt, att öppna några restauranger, s.k. Kaiten sushi där bitarna åker på ett band framför dig och du plockar vad du vill äta. Det fanns inte i Sverige men överallt annars. Vid kontakt med Livsmedelsverket fick jag höra att ”det där är inget för oss” Jag sa, efter en lång konversation, att är det inte konstigt att vi här i lilla Sverige har förstått vad ingen annan i hela världen upptäckt att Kaiten sushi kan vara farligt?? (Bara i Tokyo finns flera tusen). – Nej det är inte konstigt, vi ligger ofta i framkant..!! Nu tänker jag samma om munskydd. Återigen verkar vi ligga i framkant! Hela världen använder munskydd, Kina, Indien, Japan, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien etc etc etc. Men vilka idioter de är, fattar de inte, som vi som ligger i framkant gjort, att det är värdelöst. Hjälper INGENTING!! Världen behöver bara hålla koll på oss och se hur man SKALL bete sig. Då blir det rätt!

Ur kommentarsfältet: En miljard flugor kan inte ha fel – ät bajs.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Smell the horse”

Tänk om tandläkarna tar slut. Då blir vi tandlös, vi ska ju dricka insekter i framtiden, behöver inte tuggas.

Stängt för kommentering.