Kategorier
Stockholm

TGBG/fredag

Kompletterar resorben med bananer. De senare lär innehålla magnesium och kalcium, vilket jag tro mig behöva. Får vänta någon dag med konsumtionen, de är lite väl gröna.

Har bild med eleverna igen, den här gången presenterar jag Jean-Michel Basquiat för dem. Och några nya synapser skapades i pallet på dem. Ett par mästerverk blev till även denna gång.

Positivt fortfarande beträffande den personliga hälsan, hyfsat rent i snoken och inte så mycket bråk i skallen. Håller tummarna för att det står sig, coronaviruset finns bara en smittad person bort. Adderar jag bara skivade bananer till min hallonberikade morgonfil ska det nog bli bra. Blir det sen lite varmare och skönar ska jag försöka få fart på promenerandet, i första hand efter jobbet.

txt

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”TGBG/fredag”

En halv banan om dagen,så kan du sova lugnt. Skulle gärna vara din elev,om jag var ”lite” yngre, hehehehe

Stängt för kommentering.