Kategorier
Stockholm

So what

Båda magazinen klara för Blurbskick, 3rd RIP och JON 40. Kanske dags att ge sig på en New York City-bok när man har ångan uppe? Kul att se sina bilder som printar eller trycksaker. Ska bara få iväg magazinen för tryck.

Andy Warhol

“Sometimes people let the same problem make them miserable for years when they could just say, So what. That’s one of my favorite things to say. So what.” 

Tar en sväng förbi träsket för att spana om storskraken och svarthakedoppingen är kvar, och grågässen. Inga grågäss, men de övriga simmade runt i sällskap av gräsänder och sothöns. Kikade på en misstänkt bäverhydda och ventilerade densamma med en fellow suburban. Det finns ju inga gnagspår runt träsket som vid Myrsjön en bit bort, så bävern är nog inte här utan där.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”So what”

Härligt med printade bilder. Magazine kontra bok – är det förstnämnda en tidning och den sista en lite mer robust trycksak? Många ex eller bara för din bokhylla? Intressant, ispirerande, intrigerande och på olika sätt infekterande jämte inkluderande. Även andra alternativ är möjliga.

Magazine är exakt samma format som mina två utställningskataloger, bok är bok. I huvudsak för den egna bokhyllan, magen är billigare så där blir det ett par extra ex. Strängt iakttagande 200 cm social distanserande kan en visning kanske arrangeras?

Jag är bunden av mitt arbete endast onsdag och torsdag. Föreslå tid och plats.

Om vi ska ta det en vardag passar måndagar onsdagar och fredagar jämn vecka bäst, då slutar jag kl 16. Helgen annars, eller om vi väntar tills magazinen är klara?

Stängt för kommentering.