Kategorier
Stockholm

Klorofyllförgiftning

Printar kartorna på morgonen och det ser riktigt roligt och spännande ut. Ena kartan är över mina hemmamarker så där vet jag hur det ser ut. Sen är det skogarna runt Hellasgården och det ska bli riktigt kul att tassa runt där. På tredje kartan är vi tillbaka till Nyckelviken och här är det kuperat så det räcker. Motion lär jag få.

Trotsar regnprognosen och smyger ut i Krokhöjdsskogen hemmavid. Det porlar i bäckarna och kungsfågeln visslar lite var stans. Regnet bara som korta skurar.

Några av kontrollerna är som vanligt riktiga luringar. Positionen anges till ”höjden” men pinnen står nedanför.

Jag har många minnen från den här skogen. Utedagar med elever, längdskidåkning med elever, svampplockning, foto och fågelskådning. Har inte varit ut på det sättet på länge så på många ställen hade vegetationen ökat så jag hade svårt att orientera mig.

14 418 steg och 14 pinnar, sex pinnar kvar att ta i morgon. På den här kartan.

Sommarillgrönt och för att undvika klorofyllförgiftning konverterar jag en del till svartvitt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020