Kategorier
Stockholm

Stadshuset

En klottersanerare parkerar sitt fordon mitt i cykel- och gångtrafikrusningen vid Gullmars och tänker sig spreja kemikalier över hela rasket. Hinner slinka förbi innan min identitet suddas ut.

Den härbilden från Stadshuset går bra på Flickr för närvarande. 1,438views, 80 faves & 17 comments.

Behöver förnya mitt 90-dagars SL-kort och går därför bara till Skanstull på vägen hem. En vråk flyger med tunga vingslag över Skanstullsbron, upptäcker att det är en rovis då en mås tar upp jakten. Tar tuben till biljettkontoret på Centralen och går sen därifrån istället, men till Slussen.

https://smirnofficeandblackcoffee.tumblr.com/post/620111692131614720/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Stadshuset”

Avis på dig som får åka buss och tunnelbana, Det är för farligt för mig. Tur att du inte blev bortsanerad av klottersanerare. Jag kan inte ens blir det för jag får bara stava runt Orminge. Snygga bilder, jag älskar Stadshuset, inte ens dit kan ja nå nu. Där friade pappa till mamma på en bänk. Historisk plats.

Det är väl farligt för mig också att vistas i bussar, tunnelbanan hoppar jag över när jag kan. Och alla barn och kollegor man har omkring sig om dagarna.

Stängt för kommentering.