Kategorier
Stockholm

Sunset train

Lördag och det kan bli en pilsner med herr K K Päivä nånstans nångång under dagen. Ska passa på att sko mig när jag ändå är inne. Kängspecialisten borde veta vilka skor jag bör ha under mina asfaltspromenader.

Fritidsutredningen är inlämnad till politiken och har synpunkter på gruppstorlekar och ändamålsenliga lokaler för fritidshemmen. Det var på tiden! Bara att verkställa!

Slutpunkten för Palmeutredningen lämnade väl få nöjda.

Ur Aftonbladet:

Robert Gustafsson har tidigare berättat att han såg en stor mörk bil med tonade rutor utanför biografen och män med walkie-talkies på båda sidor av Sveavägen. 
När Gustafsson några dagar senare förhördes upplevde han att polisen tog emot hans vittnesmål med ett demonstrativt ointresse. Och när han senare läste förhörsprotokollet stod det mesta av det han berättat inte med.
Iakttagelserna han gjorde under kvällen och det som hände efteråt har gjort Gustafsson övertygad om att Palmemordet var noga planerat.
– Jag vet att polisen är inblandad. Detta är större än vad man tror. Det är ingen galning som sprungit fram och skjutit. Det är ett beställningsjobb med massa män iblandade men det tystas ner, sa han i podden Nemo möter en vän 2019.

Det är vad jag tror också.

Allsvenskan sparkar igång i morgon, utan publik. Skaffade mig det abonnemang som krävs för att se Djurgårdens matcher men väljer nog bort premiären för pinnjakt i Nackareservatet. Tycker att jag bör kunna se matchen i efterhand.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Sunset train”

Palmemordet var ett insiderbrott, sa alltid min svåger som jobbade på SvD. Han kände alla, kunde innesnacket. Jag tror på det,som denna kille skrev med walkie-talkies och att polisen var inblandad. Det har visst blivit en tystnadskultur runt detta.

Stängt för kommentering.