Kategorier
Stockholm

Man pinnar på

I dag blir det hitta vilse igen, nu ute i Nackareservatet runt Hellasgården och Tenntorp. Runt tjugo pinnar finns att söka upp och QR-skanna. Inget jag räknar med att hinna på en dag. Kanske behöver jag till och med tre dagar.

Frukost, vila, pastalunch och sen buss till Slussen och byte till buss 401.

Sen vete sjutton om jag orkar med något mer resten av eftermiddagen och kvällen. Var förresten uppe nån timme mitt i natten, gräsanden kom och satte sig i sin tall och pep.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/620879335490977792/anti-spitting-sign-in-philadelphia-october-1918/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

5 svar på ”Man pinnar på”

Gräsand i en tall, den måste vara ute efter dig däruppe. Aldrig sett en gräsand i ett träd, tror du skojar. Hitta vilse, visste jag inte att nån annan kände till. Det sa min son Per, mamma tänk om vi hittar vilde, när han var tre/fyra, trodde det var unikt då och har skrattat så mycket år uttrycket.

Jag måste ju lita på min app, eller hur? Säger den gräsand, är det en gräsand. Hitta vilse är ett begrepp för oss pedagoger som handlar om hur barn ska göra om de går vilse.

Stängt för kommentering.