Kategorier
Stockholm

Rusch

Debut för mina nya promenadskor. Det blir intressant att känna hur fötterna mår efter dubbla promenader. Knallar Götgatan ner från Medis till strax bortom Slakthusområdet och tillbaka och möter snubblare och grubblare, skejtare och dejtare, mångsysslare och gångpysslare, joggare och groggare samt fan och hans mormor. Alla njuter vi av morgonsolen på våra respektive sätt.

Mountainbajkar, racercyklar, damhojar, elvelocipeder, trehjulingar med barnflak rullar och rusar fram med tillhörande, i olika hög grad flåsande, cyklister, med eller utan hjälm, som ska trängas med bussar, bilar och transportfordon. Hoppas alla kommer helskinnade till förskolan och jobbet.

Intressant också att se hur många elever vi har denna dag. Bortfallet brukar vara stort från antalet anmälda.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020