Kategorier
Stockholm

Pannkakor två gånger i veckan

I dag var det stort pådrag på tvärbanans station vid Gullmars, alla påstigande fick visa biljett. En av biljettkontrollanterna viftar vilt, svårt besvärad av en närgången humla.
För andradagen, tror jag, pågår ett lämmeltåg mellan Globen och Gullmars stationer, tågen går tydligen inte. Sommarunderhåll, kanske. Men jag är en gråsiding så jag kör min promenadrutt från Skanstull på morgnarna, och till Medis på eftermiddagarna. Utom denna eftermiddag då jag går till Skanstull, tar tuben (mycket folk på tunnelbanan) till Hötorget, vilket var fel, går till XXL på Hamngatan och köper goa påskaffet och sen går jag tillbaka till medis. 18 009 steg, en bra tisdag. Men magen blir jag inte av med. Å andra sidan, det tog mig 20 år att skaffa den så då kan den inte försvinna på tjugo veckor.

En stora syster förklarar för lillasyrran: Eating pancakes twice a week aint that bad because you´re moving, everybodys outside. Bra där, keep moving!

Fixade förresten kompledigt nästa vecka, så tre dagar kvar att jobba!

Får ofta frågan av eleverna, vilket är ditt favoritdjur? Katt, svarar jag.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020