Kategorier
Stockholm

Snart så…

Det är omdragningen av Hagsätralinjen till en sträckning genom Slakthusområdet, som är orsaken till lämmeltågen. Trafiken mellan Gullmarsplan och Globen kommer att vara avstängd till den 16 augusti. Då får jag goda tillfällen till motion första veckan tillbaka på jobbet om jag går från Skanstull och nu till Sockenplan. Det blir fint det!

Bilden är en av många gjorda i gångtunneln under tunnel- och tvärbanan på promenadvägen mellan Gullmars och Globen.

Snart så blir det långledigt! Tack och lov ska det bli svalare nästa vecka, annars hade jag väl bara legat hemma och flämtat. Och strax får jag påfyllning av semesterkassan när lönen trillar in på kontot.

https://happyzenwonderlandcollection.tumblr.com/post/621814547378028544/alecsgrgfrom-above-by-marcel/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Snart så…”

Stängt för kommentering.