Kategorier
Stockholm

Alkoholister…

…kan supa som fan på Söder. Själv har jag legat lågt med alkoholkonsumtionen, några öl i sociala sammanhang bara, inget alls hemma. (Den här textsnutten hamnade lite fel i ett tidigare inlägg).

Mannen som bjöd in mig till sin webbutställning jagar på mig lite och vill ha mina bilder pronto. Men det är ett sjå att hitta alla och inte jättekul att leta heller. Men jag satte mig hur som helst i går kväll och kikade. Kom på att jag gjorde en del av jobbet inför bildvisningen i Kista. Såg i iallafall att jag har bilder till en NYC-bok.

I eftermiddag vill Malin att vi ska ses och kommer det inget i vägen så blir det så. Hon hade norrköpingskompisen Birgitta på besök och hade pratat om mina bilder (av någon anledning). Kan bara hoppas att mina ben har återhämtat sig, de var inte att leka med i går kväll!

Däremot hade jag svårt att somna efter den fysiska ansträngningen, man skulle ju kunna tro att jag var så trött jag bara stupade i säng, men icke.

https://jbe200.tumblr.com/post/623230984438038528/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Alkoholister…”

Om du har artros, gå till Må Bra i Orminge Centrum, de hjälper dig att hantera den och slippa (större delen)av smärtan. Heja på! Du är bäst. Ställ ut!

Tack, men det var mer muskelvärk och ”platta” fötter. Ska försöka orka ta tag i webbutställningen under dagen.

Stängt för kommentering.