Kategorier
Stockholm

Utropstecken

Gör ett stort undantag, i brist på lust för annat. Jag slänger in en bild i en tävling på Flickr, ”Shine a light”, där man kan vinna en Fuji X100V eller ett Fuji XT30 kit med 18-55mm. Den 6 augusti får jag veta att jag vunnit en av två X100V :-). Blev också inbjuden till fejangruppen Frames magazine och där är det bara de absolut bästa bilderna man ska lägga upp. Har redan lagt upp mina två. Och båda har fått följande omdöme (ursäkta skrytet):

This photograph receives EDITOR’S APPLAUSE”.

Våldsvåg i New York – skjutningar under corona har tredubblats

Och om de inte får bukt med Covid-19… Och om Trump blir återvald… Och om man inte ska flyga…

…så blir det knepigt med en NYC-resa.

Kämpar sen med urvalet till webbutställningen. Hittar inte alla bilder jag vill ha med, men alla jag vill ha med får heller inte plats. Då det handlar om ca 30 bilder blir det istället att killa darlings igen. Sen återstår att skala ner dem till 1080 pixlar på längsta sidan och mejla iväg dem. Fyller på med nypressad blodgrapejuice som energipåfyllning.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020