Kategorier
Berlin Stockholm

Ohne soda

Inleder städdagen efter lunchkaffet och börjar med dammsugning. Dammsugarpåsen är strax full och när jag ska byta ser jag att det också behövs bytas filter. Får klippa till det själv av en större bit som följer med påsförpackningen. Bökar sen en stund med att få påshållaren på plats i maskinen och är sen småsvettig. Ett par blommor som vägrat anpassa sig till min regim får ta det ultimata straffet, sopsäcken. Jag älskar murgröna men kärleken är inte besvarad. Läser på nätet: ”Murgrönan är en härlig växt med mörkgröna, ljusgröna eller tvåfärgade blad. Det är otroligt tacksam och lättskött och kan placeras på många platser i ditt hem. Murgrönan har blivit en av våra mest populära gröna växter tack vare att den är lätt att använda i olika sammanhang.” Står också att den inte ska placeras i soliga lägen och det är väl där jag brustit, gissar jag. Får göra nya försök, helt enkelt.

Mycket snack om munskydd eller ej, nu. Lutar nog åt att det ändå skulle vara bra om det var ett tvång att ha dem på kollektiva färdmedel åtminstone.

Fyller på med lite energi, eller vad det nu är, innan jag fortsätter mitt städande.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/624866364094660608/photographer-r-j-salmon-dangles-in-a-crate/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Ohne soda”

Dr Morse säger att det är bättre att gå en halvtimmer i rask takt, än att gå flanörsteg. Så jag har börjat praktisera raska steg! Fast det är skönt att flanera, meditera, njuta också. Ny blir det dammfritt hos grannen.

Man kan ju i det sammanhanget fundera på hur många flanörsteg som motsvarar en halvtimmes raska steg.
Dammfritt blir det aldrig, men dammfriare än innan.

Glömde säga att han tycker 10 000 steg är övervärderat, det är en halvtimmes raska steg som är bäst på hjärtat och övriga delar. Av kroppen!

Dr Morse, säger du. Docent Kväll säger att snittar du 25000 steg/dag i ett år så går du ner i vikt (och får köpa nya skor).

Stängt för kommentering.