Kategorier
Stockholm

Cless

Har ett Cmore-abonnemang men måste ändå betal 149:- för att få se cupfinalen mellan Göteborg och Malmö FF utan reklam och med intervjuer. Det gör jag inte utan ser matchen på 12:an med reklam. Ska nog kolla de få filmer de har som jag kan tänka mig att se och sen säga upp Cmore. Eller inte.

Göteborg vinner efter förlängning och arroganta skåningar får åka tomhänta tillbaka till Malmö. Göteborg har nu chansen att spela hem lite pengar via europaspel till en skral kassa, MFF har pengar så det räcker och blir över.

Diverse nyheter inhämtas från nätet, läser några sidor i min semesterbok. Den går mot upplösningen nu och det är rätt spännande, science fiction-spännande. Börjar så smått kika efter nästa bok att läsa, har ju en veckas semester kvar.

https://blackhoof-kra.tumblr.com/post/625136589499203584/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Cless”

Här får man jobba hela dagarna för att läsa dina fyra fem blogginlägg och sen försöka svara på dem. När ska jag hinna göra mina grejer?

Stängt för kommentering.