Kategorier
Stockholm

Migrän

En vecka kvar av semestern och det börjar så smått bli dags att ägna några tankar åt det kommande läsåret. Positivt till att börja med är jag får motion på köpet om jag väljer att fortsätta gå Skanstull – skolan tur och retur varje dag. Ännu mer motion skulle det bli om jag cyklade. Det är några ruggiga backar åt båda hållen. Men det kräver att jag har en säker plats på skolan att parkera mitt åkdon och det återstår att se. För 22 år sen sprang jag hem från Björkhagens skola när jag jobbade där, det tog en timme. Slog vad med eleverna vid mitt mellanmålsbord hur lång tid det skulle ta, den som gissade närmast vann en glass.

Den här bilden gick hem på Flickr och blev utvald till ”Explore”. Och det är ju kul att det fortfarande går att få till hyfsat gatufoto.

Annars fortsätter jag ju gärna med mina abstrakta urbana studier.

MIGRÄN.

Redan i morgon planerar jag att testgå från Skanstull till nygamla skolan. Är förbaskat nyfiken på hur renoveringen blev och hur det ser ut där jag ska bedriva verksamhet kommande läsår. Kanske testar jag att cykla nån gång i veckan också. Inte minst för att se om däcken håller luften efter en lång period i förrådet. Vem vet, kanske blir det en elcykel nån gång.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Migrän”

KUL! Dumhet beror inte på brist på information. Bäst att gå ut, har bara varit på balkongen idag, kul att bilden gick hem på Flickr väl värd detta.

Stängt för kommentering.