Kategorier
Stockholm

Da buk

Klippningen sket sig, plåtjalousien var neddragen. Förhoppningsvis bara semesterstängt och inte coronabommat. Inget vägledande meddelande kunde skådas. Och enligt webben är det öppet(!). Kanske var det bara lunchstängt?

Köper nya blommor, tre murgrönor bland andra. Ska placera dem längre in i lägenheten, hoppas att jag hittar dem när de ska vattnas. Hämtar boken, The Nomenklatura of Signs, Alexey Titarenko. En blandning av foton och kollage, av vad jag kan se. Ser intressant och inspirerande ut.

Åsynen av min cykel väcker ännu ett mysterium till liv. Ett kralligt hänglås och en låsvajer saknas mig, Borde ligga i någon av cykelväskorna men så är inte fallet. Och jag har svårt att tänka mig att jag skulle lagt det ifrån mig efter att ha låst upp cykeln. Har letat tidigare, det var runt fem sex år sen det försvann. Letar genom de väskor och ryggor jag har i förrådet och hittar ett munspel, en teleskoppekpinnekulpetspenna och låsvajern och ett kraftigt cykellås. Men inget fett hänglås, undrar vart det blev av?

SAS fortsätter tjata om att jag ska acceptera en voucher istället för pengarna tillbaka för NY-resan. Vet vet om det nånsin går att åka dit igen?

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020