Kategorier
Stockholm

Once bitten

Kan inte öppna formuläret för cash back på Fujis hemsida utan får skicka ett mejl i ärendet. För 3 000:- kommer jag att vara uthållig tills jag har pengarna. ”Thank you for contacting Fujifilm.We have now received your enquiry and will endeavour to respond to you at earliest convenience.Yours sincerely, Fujifilm.”

Hägern hukar i vassen, annars är det dött i träsket.

Ståplats är det som återstår för de sista sju personerna som kliver på bussen. Kliver av vid Londonviadukten och tar mig ner till Sveriges Allmänna Konstförenings bokutskänkning på Malmgårdsvägen, följandes devisen att gratis är gott. Får köa runt hörnet men det går ändå ganska raskt. Många lämnar evenemanget med fyllda lådor. Efter en dryg kvart är det min tur och jag petar ner Ghost Light av Tova Mozard, Mellanverkligheter. Fotografi i Sverige 1970-2000, PG Thelander samt Helene Billgren The End i min medhavda kasse.

Snirklar oss ner till S:ta Clara för en god schnitzel och vi får den med potatismos. Ett par kellerbier och njutningen är fullständig. Får kika på Rosto Vojs utmärkta publikation Snö och ombeds ha synpunkter på lämpligt pris för hugade spekulanter, av vilka det finns ett gäng.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Once bitten”

Du diggade Voi Kukkas lilla snöbok? Det var roligt att höra. Det ska jag hälsa Voi när jag råkar honom. Jag förstår av tecknen i skyn, att Voi Kukka ligger hemma på sofflocket och räknar på de volyminösa pengahögarna som hans bok kommer att inbringa.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: