Kategorier
Stockholm

Dockvagnen

Kl 3, mitt i natten, är det nån som buskör sitt motorfordon där ute och jag famlar efter min kalashnikov, dock utan att finna den.

Slår mig att jag inte hört ett pip från Fuji angående formuläret för cashback. Uselt!

En kollega vill köpa min New York-bok och jag ska nog göra en prisvänligare upplaga. Till helgen kanske? Skriver in det på listan

Pissväder utlovas för hela dagen. I går morse regnade det också och då jag inte hade lust att gå med ett paraply i handen t g jag tunnelbanan. I dag tar jag med min regnponcho och då kanske jag trotsar vädrens makter och lufsar och klafsar till jobbet ändå.

https://thewolvesatnight.tumblr.com/post/628446068415299584/embed

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Dockvagnen”

Stängt för kommentering.