Kategorier
Stockholm

Man ska inte gråta över…

Minns att jag beställde en bok härom dagen, men minns inte vilken. Den bör hurusom anlända till min dörr måndag eller tisdag. Sannolikt tisdag kväll som är den enda kvällen då jag inte är hemma förrän vid kl 19. Ah, Joel Meyerovitz, var det. Funderar på att beställa Ola Larsmos Översten efter att ha läst en recension i Aftonbladet och fått en muntlig dito av Rova Niemi.

Och regnar gör det sannerligen, let it rain!

…spilld mjölk.

Läser att det sannolikt kommer att monteras ett plastskydd på bussarnas förarplatser så folk måste gå på fram och blippa sina kort, och inte kunna planka som nu. Bortsett från att det kommer ta lite längre tid att kliva på, är det väl bra. Jag har mitt nittidagarskort och ska förnya det i veckan.

Som väntat inget svar från presumtiva kunden. Konst kostar!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Man ska inte gråta över…”

Dåligt att det kallas att folk plankar när det inte går att betala, men bussen kommer och går. Skit i och köra busarna då, men säg inte att folk plankar.

Där håller jag med,det borde vara gratis. För vi har världens högsta skatt också, vi borde få nåt för det.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: