Kategorier
Stockholm

Check

”En dansk studie från 2019 visar att antalet insekter på vindrutor minskat med 80 procent under 20 år. Forskaren har undersökt två olika sträckor och dessutom tagit kompletterande prover i landskapet som visat på samma kraftiga nedgång. Rapporten visar också att antalet svalor minskat i området. Studien pekar på ett samband.”

Installerar ny firmware i mina två Fuji-hus. Bra att ha det gjort.

Checkar av helgens lista sånär som på punkten bokprojekt. Ska utanför listan också fundera på vilka bilder jag ska ta med till nästa helgs gerillaattack i Farsta. Hade tänkt gå på en lägenhetsvisning i Orminges nybyggnation men varför ska jag vara nyfiken på något ouppnåeligt?

Fotboll för rätt mycket av slanten sen, stockholmsderbyt AIK-Hammarby vinns av Gnaget, sen Norrköping mot Malmö.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020