Kategorier
Stockholm

Måndag

På´t igen. 20 grader ska det bli som mest och det blir att fundera på en klädsel som duger både för morgonens cirka tio grader och den dubbelt så varma eftermiddagen.

Min iPhone 6 börjar bära sig skumt åt, måste kanske fundera på en ny så småningom. Och vilken modell ska jag välja? Kollar några recensioner och finner därvid att sexans skumma beteende kan bero på uppdateringen till Ios 13.1. Får nog ge mig till tåls.

Ny skräck, 98% matchning”, hävdar Netflix och rekommenderar serien Ratched. BS, jag är definitivt ingen älskare av skräck.

Äter en sen middag och förväntar mig en drömrik natt och det får jag. Drömmer att jag lämnar in tavlor till en utställning, får plats nummer 24, men när utställningen öppnar hittar jag dem inte. Letar runt men är sen ute på höga klippor och klättrar.

Höstmörkt ute när jag vaknar, det hinner bli ljusare innan jag beger mig till busshållplatsen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”Måndag”

Har förstått att du älskar att drömma, det beror ju på om man just gör det, älskar, kan du ju vara Okey! Jag minns sällan mina drömmar och är glad för det. Dream on!

Stängt för kommentering.